Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384
c7073092d4ff7b0b52c6592217b79590
Мрежни системи
Детални информации
a8ca810803cf312d6c7d537537b72135
Сервер и складирање податоци
Детални информации
070102c214206a1cd27f17a0536ad91f
Дигитална болница
Детални информации

Напредок на решението

1Ајде да истражуваме
2Ајде да проценуваме заедно
3Ајде да направиме резервна копија од Вашите податоци
4Ние работиме без прекин

Нашите производи

Не борете се сами со проблемите на кои ќе наидете со IT технологиите

Нашите бизнис партнери