Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384

за нас

4 US Bilisim е информатичка компанија која обезбедува квалитетни решенија и консултантски услуги на своите клиенти во ИТ секторот од 2008 година. 4 САД имаат за цел да придонесат кон институциите со кои работи, создавајќи решенија со производи на водечки компании од областа на информатичките технологии.

Нашата компанија е со вас како технолошки консултант на своите клиенти во услугите што ги нуди со своите секторски решенија, стручни консултанти за проектот во својот персонал, продажбата и техничкиот тим.

нашата Визија
Да обезбедиме технолошки решенија за нашите клиенти од професионална перспектива со најразумна цена и перформанси што ќе ги направиме среќни.

нашата мисија
За да ги зајакнеме позициите на сите засегнати страни со производите и услугите што ги нудиме, да растат со нив, да им обезбедиме дополнителна вредност на нашата земја и на ИТ секторот.