Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

Можете да ги купите и да ја преместите вашата системска просторија или одредена ИТ опрема од друга локација, со купување на Агенцијата за релокација. Со оваа услуга, ќе ги минимизирате ризиците што може да се појават за време на преселувањето. Ако сакате, ние исто така можеме да управуваме со штетите што може да се појават кај осигурителните услуги.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ