Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384

DATACENTER РЕШЕНИЈА

DATACENTER РЕШЕНИЈА

Можеби сакате да го изградите или модернизирате вашиот сопствен центар за податоци. Ние можеме да обезбедиме планирање, планирање на проекти, одржување, преместување и други услуги. Ние можеме да ги следиме и одржуваме вашите системи.

DATACENTER РЕШЕНИЈА