Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384

HOTSPOT РЕШЕНИЈА

HOTSPOT РЕШЕНИЈА

Можете да нудите споделување на безжичен интернет кој обезбедува апсолутно законски обврски (закон бр.5551) во корист на вашите посетители кои доаѓаат од надвор во која било внатрешна или надворешна област. Со решението за жариште, посетителите можат да се приклучат на системот со своето корисничко име и лозинка.

HOTSPOT РЕШЕНИЈА