Tatar Yapı LoftUp 7.60, Kıble Sokak No: 19/21 Kat:4 Daire: 20 Serifali İstanbul
Direk Hat: 0545 299 9384

ЗАТВОРЕНИ РЕШЕНИЈА

ЗАТВОРЕНИ РЕШЕНИЈА

Некоја или целата ваша инфраструктура можете да ја преместите во облак. Можете или да управувате со вашиот локален датацентар со системи за облак-решенија, да инсталирате хибридна структура или да ги добиете сите решенија од облакот.

ЗАТВОРЕНИ РЕШЕНИЈА